3 juni 2016

Content Marketing

Karakter geven aan uw bedrijf doet u met sterk, eigen content die u op al uw online kanalen communiceert. Als u zicht focust op content marketing bereikt u niet alleen veel meer mensen, maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in uw product en/of dienst. InfoTrade houdt rekening met uw bedrijf en uitingen naar buiten toe, en creëert op basis daarvan geschikt content dat gegarandeerd uw doelgroep aanspreekt! Daarnaast zorgt het niet alleen voor de branding van uw bedrijf, maar ook voor betere online vindbaarheid in Google.

Er zijn verschillende manieren waarmee u uw bedrijf, met behulp van de juiste content, kunt onderscheiden van uw concurrent. Echter, als uw focus hier niet op ligt, kunt u veel conversie mislopen. DenMa heeft deze expertise in huis en geeft u een SEO vriendelijke site, met daarbij aantrekkelijke teksten die prettig zijn om te lezen.

Content Marketing door DenMa

Content Marketing bestaat uit verschillende onderdelen, zoals teksten, video’s en afbeeldingen. Maar ook blogs, polls, FAQs, reviews en Social Media spelen een belangrijke rol als het gaat om de juiste content. Alleen hoe kiest u de juiste afbeeldingen of video’s, creëert u een interessante en bruikbare poll en hoe schrijft u informatieve en commerciële teksten? Met de juiste combinatie van teksten, afbeeldingen en video’s kunt u het verschil al maken. Hier kunnen wij u mee helpen door bijvoorbeeld de volgende taken voor u uit handen te nemen:Content Marketing DenMa

  • Informatieve teksten schrijven afgestemd op uw doelgroep
  • Wervende en commerciële teksten schrijven
  • Teksten schrijven op basis van belangrijke zoektermen uit Google
  • Juiste combinatie van tekst en afbeelding bepalen en uitvoeren
  • Afbeeldingen creëren op basis van uw wensen én die passen bij uw doelgroep
  • Social Media posts maken en uw Social Media kanalen beheren
  • Polls maken en de resultaten bijhouden
  • Passende onderwerpen voor blogs bedenken en de blogs voor u schrijven

Naast deze voorbeelden kunnen wij u natuurlijk ook op veel andere manieren helpen wat betreft content marketing. Met welke vraagstukken u ook zit, u kunt bij ons terecht!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u advies voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een vrijblijvend gesprek.