3 juni 2016

Over ons

DenMa is opgericht door Dennis Stritzko en Maartje Douwes. Beide zijn afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Hierna zijn zowel Dennis als Maartje een eigen bedrijf begonnen om anderen te helpen met alles omtrent online marketing. Vervolgens hebben ze besloten om hun krachten te bundelen en daarmee DenMa te starten.

Over DenMa

DenMa is een bedrijf dat de optimalisatie van alle online marketing activiteiten uitvoert voor bedrijven die daar zelf niet aan toekomen of daar niet de expertise voor in huis hebben. Zo richt DenMa zich vooral op de zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven. De gezamenlijke ervaringen en kennis helpen u de vraagstukken wat betreft online marketing en marktonderzoek te beantwoorden.

De ervaring bij DenMa met content marketing, haar Social Media expertise en uiteenlopende marktonderzoeken helpen uw bedrijf naar een hoger niveau. Dankzij hun creativiteit is geen probleem te ingewikkeld en dankzij hun flexibele instelling kunt u altijd bij ze terecht.

Missie:

DenMa zorgt voor de optimalisatie van de online marketing van uw bedrijf door toepassing van creativiteit, flexibiliteit en efficiency

Visie:

Kleine ondernemers een kans geven op de grote online markt

Het team

Dennis StritzkoDennis Stritzko – Mede eigenaar

Dennis is afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Hij is zowel een ervaren content marketeer als een ervaren digital advertising consultant. Hij beschikt over de nodige kennis van alle online marketing werkzaamheden en alle digitale advertising mogelijkheden. Ook heeft Dennis veel ervaring met marktonderzoek voor verschillende bedrijven en branches. In zijn vrije tijd kijkt Dennis vooral graag series, kan hij niet tegen zijn verlies met een potje FIFA of vult hij zijn sneaker verzameling aan.


Maartje Douwes – Mede eigenaarMaartje Douwes

Maartje is afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Ze is Social Media expert en heeft veel ervaring met verschillende soorten marktonderzoek. Daarnaast is zij een ervaren content marketeer en heeft voor verschillende bedrijven content geschreven. Ook is zij bekend met andere verschillende andere online marketing werkzaamheden. In haar vrije tijd leest ze graag een goed (Engels) boek, is ze professioneel binchwatcher van series of gaat ze sporten.