3 juni 2016

Over ons

DenMa is opgericht door Dennis Stritzko en Maartje Douwes. Beide zijn afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Hierna zijn zowel Dennis als Maartje een eigen bedrijf begonnen om anderen te helpen met alles omtrent online marketing. Vervolgens hebben ze besloten om hun krachten te bundelen en daarmee DenMa te starten.

Over DenMa

DenMa is een bedrijf dat de strategie én de optimalisatie van alle online marketing activiteiten uitvoert voor bedrijven die daar zelf niet aan toekomen of daar niet de expertise voor in huis hebben. Zo richt DenMa zich vooral op de zelfstandige ondernemers en het MKB. De gezamenlijke ervaringen en kennis helpen u de vraagstukken wat betreft online marketing en marktonderzoek te beantwoorden.

De ervaring bij DenMa met Digital Advertising, content marketing, SEO en Social Media helpen uw bedrijf naar een hoger niveau. Dankzij hun creativiteit is geen probleem te ingewikkeld en dankzij hun flexibele instelling kunt u altijd bij ze terecht

Missie:

DenMa zorgt voor de optimalisatie van de online marketing van uw bedrijf door toepassing van creativiteit, flexibiliteit en efficiency

Visie:

Elke ondernemers een kans geven in de grote online wereld

Het team

Dennis Stritzko – Mede eigenaar

Dennis is een ervaren digital advertising consultant. Hij heeft brede online marketing kennis en kan adviseren en optimaliseren in alle digitale advertising mogelijkheden. Ook heeft Dennis veel ervaring met SEO, Google Tag Manager en Google Analytics voor verschillende bedrijven en branches. In zijn vrije tijd kijkt Dennis vooral graag series, kan hij niet tegen zijn verlies met een potje FIFA of vult hij zijn sneaker verzameling aan.


Maartje Douwes – Mede eigenaarMaartje Douwes

Maartje is een Social Media expert en heeft veel ervaring met verschillende soorten marktonderzoek. Daarnaast is zij een ervaren content marketeer en heeft voor verschillende bedrijven content geschreven. Ook is zij bekend met andere verschillende andere online marketing werkzaamheden. In haar vrije tijd leest ze graag een goed (Engels) boek, is ze professioneel binchwatcher van series of gaat ze sporten.