DenMa Online Marketing

Over het bedrijf

DenMa Online Marketing

DenMa verzorgt de strategie én de optimalisatie van alle online marketing activiteiten voor bedrijven die daar zelf niet aan toekomen of daar niet de expertise voor in huis hebben. De jarenlange ervaring en kennis helpen jou de vraagstukken wat betreft online marketing te beantwoorden.

0 +
Jaar ervaring
0 %
Betrouwbaar
0 %
Persoonlijk
Dennis Stritzko
Hoe gaan we te werk?

Onze Online aanpak

01

Doelen bepalen

Het begint allemaal bij de doelen van jouw bedrijf. Wil je de naamsbekendheid vergroten? Meer sales? Of juist meer leads genereren?

Afhankelijk van jouw doel gaan wij aan de slag met de Online strategie.

02

Doelgroep bepalen

Nadat we de doelen hebben bepaald gaan we de doelgroep bepalen. Welke kanalen kunnen we hiervoor inzetten en met welke boodschap kunnen we hen het beste bereiken?

03

Starten en optimaliseren

De strategie blijven we monitoren en aan de hand van de doelen optimaliseren we de campagnes. We zorgen er samen voor dat jouw bedrijf online goed vindbaar is en jij jouw doelstellingen behaald!

Wie ben ik?

Over Dennis Stritzko

Ik ben erg ambitieus en gedreven. Ik hou van gezelligheid en een goede sfeer, maar kan ook snel switchen en hard werken. Ik ben van mening dat er voor ieder probleem een oplossing is en stop ook niet tot het gelukt is.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te padellen, Escape Rooms uit te spelen, sportwedstrijden te bezoeken en gezellig met vrienden en familie een spelletjesavond te organiseren.

Commercieel
100%
Empatisch
100%
Pro-actief
100%
Communicatief
100%
Dennis Stritzko
Dennis Stritzko
Laten we samenwerken

Klaar voor online groei van jouw bedrijf?

Neem vandaag nog contact met ons op en samen kunnen we jouw bedrijf laten groeien en online succes behalen!