DenMa zorgt voor de marketing van Stichting Zwanenburg-Halfweg

DenMa en Stichting Zwanenburg-Halfweg werken vanaf nu samen. DenMa gaat de stichting helpen met de marketing, communicatie en content voor de website van Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg.

Samenwerking DenMa en Stichting Zwanenburg-Halfweg

Stichting Zwanenburg-Halfweg heeft DenMa gevraagd om de marketing en communicatie te verzorgen van het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg. DenMa zal bijdragen aan de content voor de website, de Social Media kanalen beheren en andere online en offline communicatie verzorgen.

Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Het Dorpshuis is een initiatief van Stichting Zwanenburg-Halfweg en wordt dé plek waar de inwoners van Zwanenburg en Halfweg elkaar kunnen ontmoeten. Het Dorpshuis wordt de locatie waar de inwoners actief of passief kunnen recreëren. Hierbij kunt u denken aan activiteiten als sporten, muziek maken en vergaderen.

Hulp met uw marketing

Heeft u een aantal vraagstukken waar u niet uitkomt of heeft u niet genoeg tijd om alle marketingwerkzaamheden zelf uit te voeren? DenMa kan u hier mee helpen. Bent u benieuwd hoe DenMa u kan helpen met uw marketing? Bekijk dan onze werkzaamheden of neem contact met ons op.