Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg schakelt hulp in voor marktonderzoek

DenMa is bezig met het uitvoeren van een marktonderzoek voor Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg. DenMa gaat de raad helpen om meer leden te vergaren. Dit doet DenMa door onderzoek te doen naar hoe de raad bepaalde doelgroepen het beste kan bereiken door online of offline media.

Samenwerking DenMa en de Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg

De Dorpsraad heeft DenMa gevraagd om een marktonderzoek uit te voeren. Daarnaast zal DenMa bijdragen aan de communicatie van de raad en haar online en offline communicatie verzorgen.

Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg

Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg bevordert de onderlinge samenwerking tussen de inwoners van de dorpen Zwanenburg en Halfweg. Ook steunt de raad Initiatieven vanuit de bevolking, die een algemeen belang dienen in de dorpen. En behartigt en verdedigt ze de belangen van de beide dorpen bij de diverse overheden.

Hulp met uw marketing

Heeft u een aantal vraagstukken waar u niet uitkomt of heeft u niet genoeg tijd om alle marketingwerkzaamheden zelf uit te voeren? DenMa kan u hier mee helpen. Bent u benieuwd hoe DenMa u kan helpen met uw marketing? Bekijk dan onze werkzaamheden of neem contact met ons op.