DenMa Online Marketing

DenMa is door de oprichter van Volder Managementondersteuning, Ivar Volder, gevraagd om gericht marktonderzoek te doen naar een specifieke markt. DenMa zal voor Ivar onderzoeken of het concept aanslaat bij de desbetreffende doelgroep.

Samenwerking DenMa en Volder Managementondersteuning

Ivar heeft DenMa benaderd met de vraag of zij onderzoek wilt doen naar een specifieke markt in het vakgebied van Ivar. Hij heeft een nieuw concept en wilt graag weten of hier markt voor is. Het is namelijk van belang bij dit onderzoek of de desbetreffende doelgroep interesse heeft in zijn businessplan. Voor de uitvoering is veel energie en geld nodig en Ivar wilt daarom zeker weten dat hij hiermee aan de slag kan gaan. DenMa zal de betreffende markt onderzoeken en zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek uitvoeren om de juiste informatie te vergaren voor een passend advies.

Volder Managementondersteuning

Ivar Volder heeft een eigen bedrijf; Volder Managementondersteuning. Het is een eenmanszaak dat andere eenmanszaken en MKB bedrijven expertise aanbiedt in recruitment, organisatieadvies en managementondersteuning. Ivar helpt bijvoorbeeld bedrijven die de juiste persoon zoeken voor specifieke vacatures. Van eenmanszaken tot MKB bedrijven, hij helpt iedereen graag met zijn expertise. Daarnaast adviseert hij bedrijven die hulp nodig hebben met hun organisatie. Ivar draagt een steentje bij aan de verdere professionalisering van bedrijven.

Project Details