DenMa Online Marketing

De verschillende werkzaamheden van DenMa tillen uw bedrijf naar een hoger niveau. Er zijn verschillende factoren waar wij rekening mee houden om dit te verwezenlijken. Zo is het belangrijk dat u online goed vindbaar moet zijn voor uw doelgroep. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat er vooraf goed is onderzocht waar uw (potentiële) klanten zich bevinden. Zodra dit in kaart is gebracht kunt u gaan beginnen met het maken van uw website. Dit kost aardig wat tijd en het vraagt ook om de nodige kennis. DenMa heeft deze expertise in huis en lost elk vraagstuk voor u graag op.

Met een website alleen bent u er nog niet. Het is ook belangrijk dat uw website voorzien is van content dat zowel aanspreekt en creatief is. Content zorgt namelijk niet alleen voor duidelijkheid bij uw bezoekers, maar het helpt ook met de online vindbaarheid van uw website. Daarnaast helpt Social Media ook met uw online vindbaarheid en interactie met uw klanten, omdat het bijvoorbeeld toegankelijker is voor mensen om te reageren en daarbij een connectie te voelen met uw bedrijf.

Het liefst houdt u zich natuurlijk alleen maar bezig met uw core business en niet met bovenstaande factoren, of wilt u het wel, maar heeft u simpelweg geen tijd. Gelukkig kunnen wij u met verschillende online marketing werkzaamheden helpen. Hoe? Lees het hieronder of neem contact met ons op.

Marktonderzoek

Wie zijn uw klanten? Waar zijn ze te vinden? Is er markt voor mijn product/dienst? Door middel van een uitgebreid marktonderzoek geven wij u een goed beeld van de markt waarin u actief bent en daarbij antwoord op uw vragen. Bekijk met welke soorten marktonderzoek wij u kunnen helpen.


Social Media

Het gebruik van Social Media is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Eigenlijk kunt u het zien als uw visitekaartje. Voor uw bedrijf is het ideaal om hier dus op in te spelen. Alleen welke kanalen zet u in? Hoe gebruikt u deze? Lees hier meer hoe DenMa u kunt helpen met Social Media.


WordPress website

Iedereen begint zijn of haar zoektocht naar een product of dienst op internet. Het is daarom steeds belangrijker dat uw bedrijf online vindbaar is. Bent u net begonnen met uw eigen bedrijf en heeft u geen tijd of kennis om zelf een website te bouwen? Geen probleem! Wij kunnen voor u een professionele WordPress website maken afgestemd op uw behoeften.


Content Marketing

Content Marketing bestaat uit verschillende invalshoeken. Wilt u beginnen met een blog, of heeft u een klantenbestand waar een nieuwsbrief naar gestuurd kan worden? Het doel is om mensen te triggeren om uw website te bezoeken en te converteren. DenMa schrijft content afgestemd op die doelen. Lees hier hoe wij uw bedrijf met Content Marketing verder kunnen helpen.