DenMa Online Marketing

Wie zijn uw klanten? Waar zijn ze te vinden? Hoe benaderd u ze? Dit zijn verschillende vragen die u als ondernemer heeft. Een doelgerichte marketingstrategie voor uw bedrijf is door middel van het juiste marktonderzoek te behalen. Het is een uitstekende manier om aan belangrijke informatie te komen als basis voor uw strategie. Om de klantengroep van uw bedrijf in kaart te brengen, wordt er door marktonderzoek inzicht verkregen in de wensen en behoeften van deze klantengroep. Daarnaast kan marktonderzoek voor meerdere factoren worden ingezet. Zo kunt u inzicht verkrijgen in uw naamsbekendheid, imago, maar ook in een goede positionering van uw product en/of dienst.

Marktonderzoek door DenMa

Marktonderzoek uitvoeren kost veel tijd en zorgt ervoor dat u minder tijd over heeft voor uw core business. Om u veel tijd en moeite te besparen kunnen wij het marktonderzoek voor u uitvoeren.

Door middel van een uitgebreid onderzoek, eventueel in combinatie met enquêtes, kunnen wij u een goed beeld geven van de markt waarin u actief bent. Met deze inzichten maken wij het u makkelijker om een onderbouwde beslissing te nemen.

Marktonderzoek DenMaEnkele onderwerpen/vraagstukken waarbij wij u kunnen helpen zijn:

  • Keyword onderzoek
  • Doelgroep analyse
  • Hoe kan ik meer naamsbekendheid creëren?
  • Welke communicatie methodes kan ik gebruiken?

Naast het onderzoek kunnen wij ook een adviesrapport maken met onze bevindingen van het marktonderzoek en mogelijke oplossingen. Op basis van het onderzoek kunnen wij ook mogelijke strategieën voor u uitschrijven. Deze strategieën kunnen uw bedrijf helpen naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor meer informatie of een oriëntatie gesprek.