DenMa Online Marketing

Iedereen zoekt tegenwoordig van alles via internet. Waar zijn die nieuwe sneakers het goedkoopst? Welke laptop past het best bij mijn eisen en waar zit de dichtstbijzijnde pizzeria? De zoektocht van de consument begint grotendeels online. Het is dus belangrijk dat uw bedrijf online vindbaar is. Daarnaast is de website een soort etalage van uw onderneming. Bent u net begonnen met uw eigen bedrijf en heeft u geen tijd om een website te bouwen? Geen probleem! Wij kunnen voor u een professionele WordPress website maken afgestemd op uw behoeften.

Ook als u al een bestaande website heeft en deze graag wilt vernieuwen kunnen wij u helpen. Geheel afgestemd op uw wensen kunnen wij een responsive WordPress website maken. Dit betekent dat uw website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop de bezoeker uw website bekijkt. Dit kan een smartphone, tablet, laptop of natuurlijk een desktop zijn. Zo zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw website altijd kunnen bekijken, of ze nou op kantoor zijn of onderweg zijn.

Laat uw WordPress website maken

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen met uw website en uw WordPress DenMabedrijf, zoals:

  • Website op basis van uw wensen bouwen
  • De website voorzien van content
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Hosting van uw website
  • Social Media beheren

De website kan helemaal op maat voor u gemaakt worden. Of u nu een standaard moderne website of een meertalige website wilt, alles is mogelijk met WordPress. Dankzij de gebruikersvriendelijkheid heeft u zo het CMS door van WordPress, uiteraard leggen wij u alles uit bij aflevering van uw website. Ook worden alle plug-ins, thema’s en andere extra’s regelmatig geüpdatet, waardoor u altijd de nieuwste mogelijkheden aan uw website kunt toevoegen.

Ook met de registratie van uw domeinnaam en het juiste hosting pakket kunnen wij u helpen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.